Menüpontok
Your Cart
Elsősorban cégeknek értékesítünk emblémázott reklámtárgyakat nagyobb mennyiségben.
Termékenként változó. Ezzel kapcsolatban keress minket bátran.
Előszőr kérj ajánlatot írásban, majd az árajánlatra válaszolva tudsz rendelni. Oldalunk nem webshop, rendelést nem tudsz küldeni, csak ajánlatkérést. Irodánkban nincs lehetőség vásárlásra, csak rendelés átvételre.
Küldj egy árajánlatkérő e-mailt a nyomda@xtramedia.hu-ra a termékkód megjelölésével.
E-mailben az árajánlatra hivatkozva (akár arra válaszolva), a cég név, adószám feltüntetésével és a vektoros logó csatolásával.
Mivel rengeteg termékünk van és mindegyikre egyedi igények alapján kalkuláljuk az emblémázott árat, ezért telefonban sajnos nem tudunk pontos árat mondani. Az emblémázási technológia termékenként változó. Az emblémázás ára függ a felirat színeinek számától, a mérettől és a rendelés mennyiségétől. A katalógusban feltüntetett árak nem tartalmazzák az emblémázást.
Vektoros formátumban (.cdr, .ai, .pdf, .eps kiterjesztésű fájlok) vagy fotó esetében egy jó minőségű jpg-et (300 dpi CMYK).
Termékenként, emblémázási technológiánként változó. Kérjük, hogy az árajánlatkérésben pontosan tüntesd fel a határidőt. A raktáron lévő reklámajándékok emblémázása kb. 1-2 hét mennyiségtől és kapacitástól függően. Az egyedi termékek gyártása hosszabb időt, kb. 3-4 hetet, vesz igénybe.
  • Legyen vektorgrafikus logód, mert az esetek nagy többségében az emblémázáshoz ilyen logó kell (fájl kiterjesztése lehet .cdr, .ai, .eps, .pdf), bizonyos technológiáknál megoldható a nagy felbontású fotó (.jpg, .png, .bmp) használata is.
  • Ha nincsen megfelelő logód, általában szerkesztési díj kerül felszámításra.
  • Legyen egyszínes emblémád is, mert így tudsz spórolni az emblémázás árán.

Hasznos

    

Segítségre van szükséged?

Lépj velünk kapcsolatba!