Menüpontok
Your Cart

Az X-TRA MÉDIA Kft. teljesen magyar tulajdonú, megbízható, leinformálható hátterű vállalkozás. Már több, mint 20 éve foglalkozunk reklámtárgyak forgalmazásával, emblémázásával, grafikai és dekorációs elemek tervezésével és kivitelezésével valamint nyomdai termékek gyártásával.


Digitális és ofszet technológián alapuló nyomdánkban korszerű technológiai hátterünknek és kollégáink szakértelmének köszönhetően szinte minden megrendelői igényt rövid határidőn belül, kiváló minőségben teljesítünk mindezt a nyomtatási árak optimalizálásával.

A személyre szabott, egyedi digitális nyomtatási megoldásokat részesítjük előnyben, ezért minden megrendelést körültekintően állítunk össze.


Célunk, hogy ügyfeleinket a lehető legmagasabb szinten szolgáljuk ki: ezért dolgozunk széleskörű szaktudású kollégákkal, modern technológiákkal, kiváló alapanyagokkal. Luxus kategóriájú nyomdaipari termékeket és kedvező árú anyagokat egyaránt magas minőségben készítünk. 


Miért érdemes minket választani?


Megbízható

A X-TRA MÉDIA egyik aranyszabálya, hogy tiszteletben tartjuk ügyfeleink idejét: sosem késlekedünk a megrendelések teljesítésével. Megbízhatóságunkat a gyors ajánlatkészítés, a kiváló minőség és a folyamatos rendelkezésre állás támasztja alá.


Prémium minőség

A minőség nálunk mindenek felett! Szaktudásunk, közel 20 éves szakmai tapasztalatunk és modern gépparkunk a garancia a prémium kivitelre. Csakis olyan anyagokat adunk ki a kezünkből, amelyekkel maradéktalanul elégedettek vagyunk.


Rugalmasság, rövid határidők

Amennyiben nyomdakész PDF fájlokat kapunk (ehhez ajánljuk anyagleadási tájékoztatónkat - ez egy link legyen, ami átirányítja erre a pdf-re), rövid határidőn belül legyártjuk a kért terméket. Nem késlekedünk, hiszen pontosan tudjuk, mennyire fontos, hogy a termékek néhány nap alatt elkészüljenek.

Megrendeléseiket - az extrém esetektől eltekintve - csak betartható határidővel vállaljuk. Ajánlatainkat az aktuális kapacitáshoz igazítjuk.


Kedvező árak

Korszerű gépparkunknak és validált hazai alvállalkozói körnek köszönhetően hatékonyan működünk. Így ügyfeleinknek kedvező darabárat és kiváló ár-érték arányt tudunk biztosítani.

Rólunk

 

Segítségre van szükséged?

Lépj velünk kapcsolatba!